(B)engeltjes

Wil je ook leuke foto's van je (b)engeltje in een losse en ongedwongen sfeer? Deze shoot kan doorgaan op locatie of in de studio.Heb je interesse in een fotoshoot klik dan op de onderstaande link.
(B)engeltjes
Wanneer neem je best contact op met Fotografie Marjorie?

Voor een (b)engel sessie neem je best 3 à 4 maanden voor de gewenste periode contact op met Fotografie Marjorie om zeker te zijn dat er nog vrije plaatsen zijn.


Hoe maak je een afspraak?

Je maakt best een afspraak als je kindje 3 à 4 maanden oud is. Door op de knop hier beneden te klikken en een contactformulier in te vullen zal Fotografie Marjorie zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je kan ook telefonisch reserveren op het nummer +32 476 58 51 46.


Hoe verloopt een (b)engel sessie?

De (b)engel sessie vindt plaats in de fotostudio van Fotografie Marjorie gelegen op de Bremstraat 44 te Lanaken of op een locatie naar keuze. Er is parkeergelegenheid voor de deur voorzien. Jullie hebben keuze uit een groot assortiment achtergronden en props. Heb je zelf een leuke outfit of accessoires, neem het gerust mee. Je geeft op voorhand je voorkeur door via mail zodat op de dag van de fotoshoot alles klaar staat voordat jullie er zijn. Wens je de sessie te laten doorgaan op een locatie dan spreken we op die locatie af. Ik laat je kind altijd even wennen aan de setting en de flitslamp. Je mag altijd een knuffel of zijn/haar lievelingsspeelgoed of dingetjes waaraan hij/zij gehecht is meebrengen.

Ik probeer zo alle lieve gezichtsuitdrukkingen vast te leggen.


Hoelang duurt een fotoshoot?

De duur van de sessie hangt af van het pakket dat je kiest bij reservatie. Reken toch maar op 45 minuten tot 1 uur.


Is het mogelijk om een gezinsfoto te laten maken tijdens de (b)engelsessie ?

Vanaf de tweede optie is het mogelijk om een gezinsfoto te maken. De schatje blijft natuurlijk wel het model van de dag!


Hoe en wanneer kan ik betalen voor de fotosessie?

Bij de reservatie van je sessie wordt er een voorschot gevraagd van 100 euro. Dit bedrag wordt verrekend met het pakket dat je gekozen hebt.Na ontvangst van je betaling is je reservatie definitief. Na de fotoshoot ontvang je een mail met de factuur van het openstaande bedrag.


Wanneer en hoe ontvang ik mijn foto's?

Binnen de 48 uur ontvang je een mail met de link naar je galerij. Je kan daar je favoriete foto's aanduiden. Deze worden dan grondig bewerkt en je ontvangt de bewerkte foto's zonder logo/watermerk via we transfer zo'n 4 à 6 weken na de sessie.


Hoe kan ik foto's of fotoproducten bijbestellen?

Heb je meer foto's aangeduid in je galerij dan kijk ik welk digitaal pakket voor jouw het voordeligste is en pas ik de factuur aan.De fotoproducten zoals wanddecoratie, albums, fotoblokken, enz. kun je per mail of telefonisch of tijdens de sessie bestellen. Als je bestelling compleet is verwittigt Fotografie Marjorie je per mail dat je je bestelling kunt afhalen. Kies je ervoor om de bestelling bij je thuis te laten bezorgen wordt er verzendkosten aangerekend.