Bolle buikjes

In verwachting
Een kindje op komst,
Wat een wonder
Zo klein, mooi
En heel bijzonder.
Jullie kijken vast uit
Naar alles wat gaat komen
Nog even stilletjes genieten
En van de toekomst dromen
Zwanger zijn is zo speciaal dat verdient een fotoshoot!
Bolle Buikjes
Wanneer kom ik best voor een bolle buik sessie?

Een bolle buik sessie doe je best tussen de 28ste en 34ste zwangerschapsweek, voordat de vermoeidheid van de laatste weken zich manifesteert

Je zwangere buik is het mooist rond de 32ste à 34ste week. De mooie ronde vorm van je buik is dan ideaal als je enkele foto's wil van je blote buik en is de kans kleiner dat de sessie niet kan doorgaan omdat je te vroeg bevallen bent.

Ben je zwanger van een meerling dan is je buik rond de 28ste à 30ste week al mooi rond.


Wanneer maak je best een afspraak voor fotoshoot bij Fotografie Marjorie?

Voor een bolle buik sessie maak je best een afspraak 3 à 4 maanden voor de vermoedelijke bevallingsdatum.


Hoe maak je de afspraak?


Door op de knop hier beneden te klikken en een contactformulier in te vullen zal Fotografie Marjorie zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je kan ook telefonisch reserveren op het nummer +32 476 58 51 46.


Waar gaat de fotoshoot door?


De sessie kan in de fotostudio doorgaan maar als het mooi weer is kunnen we natuurlijk ook buiten prachtige foto's maken. Om geen pottenkijkers te hebben is het privébos achter onze tuin een mogelijke optie. Weet je zelf een locatie laat je me dit gewoon weten.


Hoe lang duurt de fotoshoot?


De duur van de fotoshoot is afhankelijk van je pakketkeuze en /of als je kiest voor een shoot op locatie.

Reken voor de sessie op ongeveer 1 à 2 uur.


Is het mogelijk om een gezinsfoto te maken?


Natuurlijk mogen je partner en je kind(eren) ook mee op de foto met jou en je mooie bolle buik!


Wat trek ik het beste aan?


Met kleding kun je natuurlijk alle kanten op. Meestal is het mooi als de buik bloot getoond wordt. Een topje kan vaak mooi opgetrokken worden. Ook een hemd is leuk; bv een (oversized) hemd kan je open knopen en de stof aan beide kanten van de buik weg laten vallen.

Zorg dat je zeker een uur voor de sessie geen strakke kleding draagt want deze kunnen strepen achterlaten op je huid.

Je geeft zelf aan in hoeverre jezelf bloot wil geven!

Aangezien je handen en die van je partner vaak zichtbaar zijn op de foto's komen deze nog beter tot zijn recht als ze er verzorgd uitzien.

Op zwarte achtergrond is de combinatie met zwarte kledij erg mooi.

In de fotostudio beschikken we over een aantal mooie sets van exclusieve zwangerschapskledij en jurken/voiles van Mii-Estilo die voor deze fotoshoot gebruikt mogen worden zowel in de studio als op locatie.

De zwangerschapsjurken van Mii-Estilo zijn speciaal ontworpen voor fine-art zwangerschapsfotografie.

Bij sommige jurken hebben we de aangepaste slipjes maar je neemt best verschillende kleuren lingerie mee (zeker wit en zwart).

Maar het allerbelangrijkste is: trek iets aan waar je je prettig in voelt en iets wat de buik benadrukt.


Hoe verloopt de fotoshoot?

Tijdens de shoot begeleid ik je in het aannemen van bepaalde poses die je het meest flateren. Fotografie Marjorie houdt rekening met jou ritme en er is ruim de tijd voor een korte pauze met drankje.


Hoe en wanneer kan ik betalen voor de fotosessie?

Bij de reservatie van je sessie wordt er een voorschot gevraagd van 100 euro. Dit bedrag wordt verrekend met het pakket dat je gekozen hebt.Na ontvangst van je betaling is je reservatie definitief. Na de fotoshoot ontvang je een mail met de factuur van het openstaande bedrag.


Wanneer en hoe ontvang ik mijn foto's?

Binnen de 48 uur ontvang je een mail met de link naar je galerij. Je kan daar je favoriete foto's aanduiden. Deze worden dan grondig bewerkt en je ontvangt de bewerkte foto's zonder logo/watermerk via we transfer zo'n 4 à 6 weken na de sessie.


Hoe kan ik foto's of fotoproducten bijbestellen?

Heb je meer foto's aangeduid in je galerij dan kijk ik welk digitaal pakket voor jouw het voordeligste is en pas ik de factuur aan.De fotoproducten zoals wanddecoratie, albums, fotoblokken, enz. kun je per mail of telefonisch of tijdens de sessie bestellen. Als je bestelling compleet is verwittigt Fotografie Marjorie je per mail dat je je bestelling kunt afhalen. Kies je ervoor om de bestelling bij je thuis te laten bezorgen wordt er verzendkosten aangerekend.