Cakesmash

Hoera je wondertje wordt 1 jaar!
Daar hoort een feestje bij met taart!
Bij een cakesmash sessie mag je kleintje zich volop uitleven op een prachtige taart van www.kristeliciouscakes.be
In de studio mag je kindje even wat thuis niet mag, heerlijk kliederen!
Cakesmash
Wanneer is het beste moment voor een cakesmash sessie?

Het beste moment voor een cakesmash sessie is ongeveer 3 à 4 weken voor de eerste verjaardag van je kindje. Zo zijn de foto's en de eventuele uitnodigingen zeker klaar voor het feest.

Meestal wordt een cakesmash enkel voor een eerste verjaardag gedaan, maar eigenlijk kan het op elke leeftijd zolang je kindje het maar leuk vindt. Zelf als volwassene kan dit grappige beelden opleveren.


Wanneer neem je best contact op met Fotografie Marjorie?

Voor een cakesmash sessie neem je best contact op met Fotografie Marjorie 2 à 3 maanden voor de verjaardag om zeker te zijn dat er nog vrije plaatsen zijn.


Hoe maak je een afspraak?

Je maakt best een afspraak 2 à 3 maanden voor de eerste verjaardag. Door op de knop hier beneden te klikken en een contactformulier in te vullen zal Fotografie Marjorie zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je kan ook telefonisch reserveren op het nummer +32 476 58 51 46.


Hoe verloopt een cakesmash sessie?

De cakesmash sessie vindt plaats in de fotostudio van Fotografie Marjorie gelegen op de Bremstraat 44 te Lanaken. Er is parkeergelegenheid voor de deur voorzien. Jullie hebben keuze uit een groot assortiment achtergronden, props, kleertjes en allerlei kleuren versiering en ballonnen . Heb je zelf een leuke outfit, neem hem gerust mee. Je kunt ter plekke nog beslissen wat je je kleintje aantrekt. Je geeft op voorhand je favoriete decor door via mail zodat op de dag van de fotoshoot alles klaar staat voordat jullie er zijn. Dit kan een bestaand decor zijn of het decor kan zelfs op maat aangepast worden zoals bijvoorbeeld op basis van het geboortekaartje. Elke shoot is uniek! Ik laat je kindje altijd even wennen aan de setting en de flitslamp. Je mag altijd een knuffel of zijn/haar lievelingsspeelgoed of dingetjes waaraan hij/zij gehecht is meebrengen. Als hij of zij wat gewend is aan mij en de omgeving komt de taart erbij. De taart zit inbegrepen in het pakket en wordt geleverd door www.kristeliciouscakes.be Na de cakesmash is er een bathplash voorzien. Zo is hij of zij meteen weer opgefrist. Je mag een handdoek meenemen om hem/haar af te drogen en misschien wat reservekleding voor je eigen. De jarige heeft soms nood aan een knuffel tijdens het smashen! Ik probeer zo alle lieve gezichtsuitdrukkingen vast te leggen.


Hoelang duurt een fotoshoot?

De duur van de sessie hangt af van het pakket dat je kiest bij reservatie. Reken toch maar op 45 minuten tot 1,5 uur. Fotografie Marjorie raadt jullie aan om na de sessie geen andere afspraken in te plannen omdat het voor jullie en de baby best intensief is. Fotografie Marjorie volgt het ritme van jullie baby/kindje. Elke baby/kind is uniek en heeft zijn eigen behoeften.


Is het mogelijk om een gezinsfoto te laten maken tijdens de cakesmash sessie ?

Vanaf de tweede optie is het mogelijk om een gezinsfoto te maken of enkele beelden met broer/of zus in eventueel een ander decor.


Hoe en wanneer kan ik betalen voor de fotosessie?

Bij de reservatie van je sessie wordt er een voorschot gevraagd van 100 euro. Dit bedrag wordt verrekend met het pakket dat je gekozen hebt. Na ontvangst van je betaling is je reservatie definitief. Na de fotoshoot ontvang je een mail met de factuur van het openstaande bedrag.


Wanneer en hoe ontvang ik mijn foto's?

Binnen de 48 uur ontvang je een mail met de link naar je galerij. Je kan daar je favoriete foto's aanduiden. Deze worden dan grondig bewerkt en je ontvangt de bewerkte foto's zonder logo/watermerk via we transfer zo'n 1 à 2 weken na de sessie.


Hoe kan ik foto's of fotoproducten bijbestellen?

Heb je meer foto's aangeduid in je galerij dan kijk ik welk digitaal pakket voor jouw het voordeligste is en pas ik de factuur aan. De fotoproducten zoals wanddecoratie, albums, fotoblokken, enz. kun je per mail of telefonisch of tijdens de sessie bestellen. Als je bestelling compleet is verwittigt Fotografie Marjorie je per mail dat je je bestelling kunt afhalen. Kies je ervoor om de bestelling bij je thuis te laten bezorgen wordt er verzendkosten aangerekend.