Familie

Tijdens een ongedwongen foto shoot leg ik jullie mooie gezin of familie vast. Deze shoot kan doorgaan in de studio (max 6 personen) of op een locatie naar keuze.
Gezin of familie
Wanneer neem je best contact op met Fotografie Marjorie?

Je neemt beste 4 à 5 maanden voor de gewenste periode op met Fotografie Marjorie om zeker te zijn van een plaatsje.


Hoe maak je een afspraak voor een gezin of familie?

Je maakt best een afspraak 4 à 5 maanden voor de gewenste periode

Door op de knop hier beneden te klikken en een contactformulier in te vullen zal Fotografie Marjorie zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je kan ook telefonisch reserveren op het nummer +32 476 58 51 46.

Samen kijken we dan welke datum jullie het beste past.


Hoe verloopt een sessie?

De sessie kan doorgaan in de fotostudio van Fotografie Marjorie gelegen op de Bremstraat 44 te Lanaken of op een locatie naar keuze.

Er is parkeergelegenheid voor de deur voorzien.

Als jullie een bepaalde achtergrond willen geven jullie dat best van te voren al door zodat alles klaar staat voordat jullie er zijn. Tijdens de gezin of familie sessie kunnen jullie ook gebruik maken van accessoires die een link hebben naar jullie hobby of interesse.


Hoelang duurt een fotoshoot?

De duur van de sessie hangt af van het pakket dat je kiest bij reservatie. Reken toch maar op 1 à 1,5 uur.


Hoe en wanneer kan ik betalen voor de fotosessie?

Bij de reservatie van je sessie wordt er een voorschot gevraagd van 100 euro. Dit bedrag wordt verrekend met het pakket dat je gekozen hebt.Na ontvangst van je betaling is je reservatie definitief. Na de fotoshoot ontvang je een mail met de factuur van het openstaande bedrag.


Wanneer en hoe ontvang ik mijn foto's?

Binnen de 48 uur ontvang je een mail met de link naar je galerij. Je kan daar je favoriete foto's aanduiden. Deze worden dan grondig bewerkt en je ontvangt de bewerkte foto's zonder logo/watermerk via we transfer zo'n 4 à 6 weken na de sessie.


Hoe kan ik foto's of fotoproducten bijbestellen?

Heb je meer foto's aangeduid in je galerij dan kijk ik welk digitaal pakket voor jouw het voordeligste is en pas ik de factuur aan.

De fotoproducten zoals wanddecoratie, albums, fotoblokken, enz. kun je per mail of telefonisch of tijdens de sessie bestellen. Als je bestelling compleet is verwittigt Fotografie Marjorie je per mail dat je je bestelling kunt afhalen. Kies je ervoor om de bestelling bij je thuis te laten bezorgen wordt er verzendkosten aangerekend.