Fun in the Box

Willen jullie eens spontaan en origineel op de foto met je gezin, je partner, je vrienden of vriendinnen? Dan is "fun in the box" echt iets voor jullie!
Fun in the box
Wanneer neem je best contact op met Fotografie Marjorie?

Je neemt beste 2 à 3 maanden voor de gewenste datum/periode contact op met Fotografie Marjorie om zeker te zijn voor een plaatsje.


Hoe maak je een afspraak voor een fun in the box sessie?

Je maakt best een afspraak 2 à 3 maanden voor de gewenste periode.

Door op de knop hier beneden te klikken en een contactformulier in te vullen zal Fotografie Marjorie zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je kan ook telefonisch reserveren op het nummer +32 476 58 51 46.

Samen kijken we dan welke datum jullie het beste past.


Hoe verloopt een fun in the box sessie?

Alle fun in the box sessies vinden plaats in de fotostudio van Fotografie Marjorie gelegen op de Bremstraat 44 te Lanaken.

Er is parkeergelegenheid voor de deur voorzien.

De foto's worden gemaakt in een box van 1,20 meter op 1,20 meter. Voor jonge kinderen is er een kleiner formaat beschikbaar. Tijdens deze shoot kunnen ook verschillende accessoires gebruikt worden of volledig gestyled worden in een bepaald thema.


Hoelang duurt een fotoshoot?

De duur van de sessie hangt af van het pakket dat je kiest bij reservatie. Reken toch maar op 1 uur.


Hoe en wanneer kan ik betalen voor de fotosessie?

Bij de reservatie van je sessie wordt er een voorschot gevraagd van 100 euro. Dit bedrag wordt verrekend met het pakket dat je gekozen hebt.Na ontvangst van je betaling is je reservatie definitief. Na de fotoshoot ontvang je een mail met de factuur van het openstaande bedrag.


Wanneer en hoe ontvang ik mijn foto's?

Binnen de 48 uur ontvang je een mail met de link naar je galerij. Je kan daar je favoriete foto's aanduiden. Deze worden dan grondig bewerkt en je ontvangt de bewerkte foto's zonder logo/watermerk via we transfer zo'n 4 à 6 weken na de sessie. Je kiest de leukste foto's uit en daar maak ik een mooie "Fun in the box" fotobestand van. Je ontvangt de gekozen foto's ook apart.


Hoe kan ik foto's of fotoproducten bijbestellen?

Heb je meer foto's aangeduid in je galerij dan kijk ik welk digitaal pakket voor jouw het voordeligste is en pas ik de factuur aan.

De "fun in the box sessie is een leuke en originele fotoshoot met een mooi eindresultaat waarbij je iedere keer moet glimlachen als je ernaar kijkt. Een prachtige herinnering die goed tot zijn recht komt als wanddecoratie.De fotoproducten zoals wanddecoratie, albums, fotoblokken, enz. kun je per mail of telefonisch of tijdens de sessie bestellen. Als je bestelling compleet is verwittigt Fotografie Marjorie je per mail dat je je bestelling kunt afhalen. Kies je ervoor om de bestelling bij je thuis te laten bezorgen wordt er verzendkosten aangerekend.