Newborn

Hoera een kleintje op komst.
Een tijd die je nooit meer gaat vergeten.
Deze eerste periode waarin je kindje nog zo klein en broos is krijg je nooit meer terug.
Een newborn shoot levert dan ook mooie en pure foto's op.
Newborn
Wanneer is het beste moment om je newborn te laten fotograferen?

Het beste moment voor een newbornsessie is binnen de eerste 14 levensdagen van je baby.Tijdens deze periode slaapt je baby nog veel en past hij zich gemakkelijk aan aan de houdingen zoals in de baarmoeder. Deze composities leveren mooie beelden op.Vanaf 2 weken zijn de slaapmomenten van je wondertje minder diep. Daarbij is het mogelijk dat je pasgeborene last krijgt van baby acné of krampjes. Je baby is dan ook minder soepel.

Het is voor je baby en voor jullie het meest comfortabel als de sessie plaatst vindt tijdens zijn eerste 14 levensdagen.


Wanneer neem je best contact op met Fotografie Marjorie?

Voor een newborn sessie maak je best een afspraak 3 à 4 maanden voor de vermoedelijke bevallingsdatum.


Hoe maak je een afspraak voor een newbornsessie?

Je maakt best een afspraak 3 à 4 maanden voor de vermoedelijke bevallingsdatum.

Door op de knop hier beneden te klikken en een contactformulier in te vullen zal Fotografie Marjorie zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je kan ook telefonisch reserveren op het nummer +32 476 58 51 46.

Omdat je de dag van de geboorte van je baby niet echt kunt voorspellen, prikken we samen een datum rekening houdend met de vermoedelijke bevallingsdatum. Meldt je newborn zich veel vroeger of later dan gepland, kijken we samen of het nodig is om de dag van de sessie te verplaatsen. Om je sessie goed te kunnen voorbereiden, geef je Fotografie Marjorie best een seintje binnen de 48 uur nadat je baby geboren is.


Hoe verloopt een newborn sessie?

Alle newbornsessies vinden plaats in de fotostudio van Fotografie Marjorie gelegen op de Bremstraat 44 te Lanaken.

Er is parkeergelegenheid voor de deur voorzien.

Om het voor jullie zo comfortabel mogelijk te maken is er een zetel voorzien. Bij aankomst biedt Fotografie Marjorie jullie eerst iets te drinken aan. De ruimte is ook heerlijk verwarmd zodat jullie kleintje zeker niet koud krijgt. Daarom raad ik jullie aan om een t- shirt te dragen want het is echt warm!

Jullie hebben keuze uit een groot assortiment achtergronden, props, kleerjes en allerlei kleuren. Je geeft op voorhand je voorkeur door via mail zodat op de dag van de fotoshoot alles klaar staat voordat jullie er zijn. Fotografie Marjorie begint de sessie meestal ingebakerd. Dus we kleden hem/haar wel meteen uit. Liefst geen spannende kleding of kleren die over het hoofd uit en aan moeten. Het is de bedoeling dat we hem/haar zo weinig mogelijk storen in zijn/haar slaap. Verder in de shoot halen we zijn/haar voetjes uit de wikkeldoek en zijn handjes. Vindt je baby dit ook nog goed dan maken we de wikkel iets losser enz…..


Hoelang duurt een fotoshoot?

De duur van de sessie hangt af van het pakket dat je kiest bij reservatie. Reken toch maar op 2 à 4 uren. Fotografie Marjorie raadt jullie aan om na de sessie geen andere afspraken in te plannen omdat het voor jullie en de baby best intensief is. Fotografie Marjorie volgt het ritme van jullie baby. Het is jullie newborn die beslist. Elke baby is uniek en heeft zijn eigen behoeften. 2 à 4 uur lijk lang, maar er is dan ook ruimte voor 1 of meerdere voedingen of een knuffel om je baby even gerust te stellen.


Is het mogelijk om een gezinsfoto te laten maken tijdens de newbornsessie?

Natuurlijk is dit mogelijk. Met hele jonge broertjes/zusjes raad ik aan om ze te laten brengen of te komen ophalen zodat ze niet de gehele sessie in de studio moeten blijven. Is dit niet mogelijk mogen jullie altijd hun lievelingsspeelgoed meebrengen of een tablet, enz…

Als jullie een gezinsfoto wensen op zwarte achtergrond is het mooi om een zwart t-shirt of een jurkje aan te trekken. Het allerbelangrijkste is: trek je iets aan waar je je goed in voelt.


Hoe en wanneer kan ik betalen voor de fotosessie?

Bij de reservatie van je sessie wordt er een voorschot gevraagd van 150 euro. Dit bedrag wordt verrekend met het pakket dat je gekozen hebt.Na ontvangst van je betaling is je reservatie definitief. Na de fotoshoot ontvang je een mail met de factuur van het openstaande bedrag.


Wanneer en hoe ontvang ik mijn foto's?

Binnen de 48 uur ontvang je een mail met de link naar je galerij. Je kan daar je favoriete foto's aanduiden. Deze worden dan grondig bewerkt en je ontvangt de bewerkte foto's zonder logo/watermerk via we transfer zo'n 4 à 6 weken na de sessie.


Hoe kan ik foto's of fotoproducten bijbestellen?

Heb je meer foto's aangeduid in je galerij dan kijk ik welk digitaal pakket voor jouw het voordeligste is en pas ik de factuur aan.De fotoproducten zoals wanddecoratie, albums, fotoblokken, enz. kun je per mail of telefonisch of tijdens de sessie bestellen. Als je bestelling compleet is verwittigt Fotografie Marjorie je per mail dat je je bestelling kunt afhalen. Kies je ervoor om de bestelling bij je thuis te laten bezorgen wordt er verzendkosten aangerekend.