Sitter

In het eerste levensjaar ontwikkelt je baby zich zeer snel. Vanaf ongeveer 7-9 maanden kan je baby zelfstandig zitten. Deze mijlpaal is een ideaal moment om zijn/haar guitige lach met de eerste tandjes op beeld vast te leggen.
Sitter
Wanneer is het beste moment voor een sitter sessie?

Het beste moment voor een sitter sessie is als je baby zelfstandig kan zitten. Vaak zijn de baby's dan ongeveer 8 maanden oud maar het kan ook eerder of later.Als hij of zij maar niet kan kruipen of lopen.


Wanneer neem je best contact op met Fotografie Marjorie?

Voor een sitter sessie neem je best contact op met Fotografie Marjorie als je baby 4 à 5 maanden oud is om zeker te zijn dat er nog vrije plaatsen zijn.


Hoe maak je een afspraak?

Je maakt best een afspraak als je kindje 4 à 5 maanden oud is. Door op de knop hier beneden te klikken en een contactformulier in te vullen zal Fotografie Marjorie zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je kan ook telefonisch reserveren op het nummer +32 476 58 51 46.


Hoe verloopt een sitter sessie?

De sitter sessie vindt plaats in de fotostudio van Fotografie Marjorie gelegen op de Bremstraat 44 te Lanaken of op een locatie naar keuze. Er is parkeergelegenheid voor de deur voorzien. Jullie hebben keuze uit een groot assortiment achtergronden, props, kleertjes. Heb je zelf een leuke outfit, neem hem gerust mee. Je kunt ter plekke nog beslissen wat je je kleintje aantrekt. Je geeft op voorhand je voorkeur door via mail zodat op de dag van de fotoshoot alles klaar staat voordat jullie er zijn. Wens je de sessie te laten doorgaan op een locatie dan spreken we op die
locatie af. Ik laat je kindje altijd even wennen aan de setting en de flitslamp. Je mag altijd een knuffel of zijn/haar lievelingsspeelgoed of dingetjes waaraan hij/zij gehecht is meebrengen.

Ik probeer zo alle lieve gezichtsuitdrukkingen vast te leggen.


Hoelang duurt een fotoshoot?

De duur van de sessie hangt af van het pakket dat je kiest bij reservatie. Reken toch maar op 45 minuten tot 1 uur. Fotografie Marjorie raadt jullie aan om na de sessie geen andere afspraken in te plannen omdat het voor jullie en de baby best intensief is. Fotografie Marjorie volgt het ritme van jullie baby/kindje. Elke baby/kind is uniek en heeft zijn eigen behoeften.


Is het mogelijk om een gezinsfoto te laten maken tijdens de sitter sessie ?

Vanaf de tweede optie is het mogelijk om een gezinsfoto te maken of enkele beelden met broer/of zus. De sitter blijft natuurlijk wel het model van de dag!


Hoe en wanneer kan ik betalen voor de fotosessie?

Bij de reservatie van je sessie wordt er een voorschot gevraagd van 100 euro. Dit bedrag wordt verrekend met het pakket dat je gekozen hebt.Na ontvangst van je betaling is je reservatie definitief. Na de fotoshoot ontvang je een mail met de factuur van het openstaande bedrag.


Wanneer en hoe ontvang ik mijn foto's?

Binnen de 48 uur ontvang je een mail met de link naar je galerij. Je kan daar je favoriete foto's aanduiden. Deze worden dan grondig bewerkt en je ontvangt de bewerkte foto's zonder logo/watermerk via we transfer zo'n 4 à 6 weken na de sessie.


Hoe kan ik foto's of fotoproducten bijbestellen?

Heb je meer foto's aangeduid in je galerij dan kijk ik welk digitaal pakket voor jouw het voordeligste is en pas ik de factuur aan.De fotoproducten zoals wanddecoratie, albums, fotoblokken, enz. kun je per mail of telefonisch of tijdens de sessie bestellen. Als je bestelling compleet is verwittigt Fotografie Marjorie je per mail dat je je bestelling kunt afhalen. Kies je ervoor om de bestelling bij je thuis te laten bezorgen wordt er verzendkosten aangerekend.